Tlačové správy

CP INVEST OPET VYSTOUPAL NA STUPNE VITEZU - VE ZLATE KORUNE ZISKAL STRIBRO A BRONZ

Investiční společnost ČP INVEST, která je součástí mezinárodní finanční skupiny Generali PPF Holding, získala v letošním 11. ročníku soutěže Zlatá koruna hned dvě ocenění. Stříbrnou korunu získal v kategorii podílových fondů Fond korporátních dluhopisů ČP INVEST. Bronzovou korunu pak ve stejné kategorii navíc získal program životního cyklu PARTNER Invest.

Po loňském dvojnásobném úspěchu, který ČP INVEST v rámci Zlaté koruny zaznamenal, je tu tak další dvojitý zásah. Fondy ČP INVEST tak získaly ocenění ve Zlaté koruně již počtvrté v řadě. Pro Fond korporátních dluhopisů je to již třetí korunka do sbírky, přičemž se může pyšnit také Investicí roku 2012. Dlouhodobě patří mezi nejlépe hodnocené fondy v ČR.

Program PARTNER Invest se také jako jediný investiční produkt probojoval již podruhé v řadě do finálového kola hlasování v Ceně veřejnosti Zlaté koruny. V letošním ročníku se navíc umístil v první desítce nejlépe hodnocených produktů, jejichž pořadí se zveřejňuje.

Více informací naleznete ZDE.