ČP INVEST umožňuje uzatvoriť zmluvu o investovaní on-line

Praha (4. júna 2007) - ČP INVEST investiční společnost, a. s. prichádza s možnosťou elektronického uzatvárania rámcových zmlúv cez Internet pomocou kvalifikovaných certifikátov ICA alebo Českej pošty s vyplneným menom, priezviskom a adresou trvalého bydliska. Každý, kto uzatvorí zmluvu o investovaní on-line pomocou elektronického podpisu, automaticky získava 50 % zľavu na vstupných poplatkoch pre všetky svoje investície do ktoréhokoľvek produktu ČP INVEST. Podrobný postup uzatvorenia zmluvy klienti nájdu na www.cpinvest.cz.

"Možnosť elektronického uzatvorenia zmluvy je ďalším krokom v našej snahe ponúknuť prichádzajúcim klientom čo najviac komfortu. Všetci, ktorí využijú túto novú možnosť, a uzatvoria týmto spôsobom rámcovú zmluvu, získajú bonus 50 % zľavy na vstupných poplatkoch pre všetky svoje investície do všetkých produktov ČP INVEST. Každý z týchto klientov automaticky získa taktiež službu ČP INVEST Online plus. Vďaka tejto službe bude mať prehľad o svojom majetku 24 hodín denne a zároveň bude môcť vykonávať operácie na svojom majetkovom účte. Manipulácia s účtom je zabezpečená bezpečnostným certifikátom a prístupovým heslom. ČP INVEST navyše disponuje najvyšším stupňom zabezpečenia webových stránok EV SSL od najväčšej svetovej certifikačnej autority VeriSign, takže klienti môžu mať istotu, že sa pohybujú v identifikovanom a verifikovanom prostredí." uvádza generálny riaditeľ spoločnosti Robert Hlava.