Vami povolené cookies si môžete zablokovať TU.

Aktuality

Obchodovanie v závere roka 2013

Vážení klienti, dovoľujeme si vás informovať, že v závere roka bude prebiehať realizovanie obchodov s podielovými listami ponúkaných fondov bez prerušenia, tj. vydávanie a odkupovanie podielových listov bude prebiehať štandardne i v tomto období.

Zároveň si vás dovoľujeme upozorniť, že pokyny k vyplateniu podielových listov, za ktoré majú byť finančné prostriedky pripísané na účet banky príjemcu vedený na Slovensku ešte v roku 2013, odporúčame zadať:

  • v prípade fondov ČP INVEST najneskôr do 13. decembra,

  • v prípade fondov Generali PPF Invest najneskôr do 10. decembra vrátane.

Pri žiadostiach podaných po týchto termínoch nemôžeme s ohľadom na technické lehoty zaručiť včasné vysporiadanie vyplatení PL a u bankových prevodoch  pripísanie Vašich finančných prostriedkov na účet banky príjemcu vedeného na Slovensku.

Pokiaľ by mali byť finančné prostriedky pripísané na účet príjemcu vedeného v zahraničí, závisí konečný dátum ich pripísania na lehotách a bankových sviatkoch platných u banky príjemcu.

V súvislosti s blížiacim sa koncom roka si vás ďalej dovoľujeme informovať, že dňa 31.12.2013 nebude z prevádzkových dôvodov možné využiť služieb klientskej linky. V prípade potreby zanechajte prosím svoje kontaktné údaje na záznamníku a nasledujúci pracovný deň Vás budeme kontaktovať  a  Vaše požiadavky obratom spracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

S prianím príjemných a pokojných predvianočných dní

ČP INVEST investiční společnost, a.s.