Vami povolené cookies si môžete zablokovať TU.

Aktuality

Obchodovanie v závere roka 2014

Vážení klienti, dovoľujeme si vás informovať, že v závere roka bude prebiehať vysporiadanie obchodov s cennými papiermi ponúkaných fondov bez prerušenia, tj. vydávanie a spätné odkupovanie cenných papierov bude prebiehať štandardne aj v tomto období.

Zároveň si vás dovoľujeme upozorniť, že pokyny k predajom cenných papierov, za ktoré majú byť finančné prostriedky pripísané na účet banky príjemcu vedený na Slovensku ešte v roku 2014, odporúčame podať:

  • v prípade fondov ČP INVEST najneskôr do 12. decembra,

  • v prípade fondov Generali PPF Invest najneskôr do 10. decembra vrátane.

Pri žiadostiach podaných po týchto termínoch vzhľadom na technické lehoty vysporiadania predajov a bankových prevodov, nemôžeme zaručiť včasné pripísanie vašich finančných prostriedkov na účet banky príjemcu vedený na Slovensku.

Ak by mali byť finančné prostriedky pripísané na účet príjemcu vedený v zahraničí, konečný dátum ich pripísania závisí na lehotách a bankových sviatkoch platných v banke príjemcu.

V súvislosti s blížiacim sa koncom roka si vás dovoľujeme informovať, že dňa 31.12.2014 z prevádzkových dôvodov nebude možné využitie klientskych služieb. V prípade potreby zanechajte prosím svoje kontaktné údaje na záznamníku, nasledujúci pracovný deň vás  budeme spätne kontaktovať a vaše požiadavky obratom spracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

S prianím príjemných a pokojných predvianočných dní

ČP INVEST investiční společnost, a.s.