Vami povolené cookies si môžete zablokovať TU.

Aktuality

Obchodovanie v závere roka 2012

Vážení klienti a vážení obchodní partneri, dovoľujeme si vás informovať, že v závere roka bude prebiehať realizovanie obchodov s podielovými listami ponúkaných fondov bez prerušenia, t.j. vydávanie a odkupovanie podielových listov bude prebiehať štandardne aj v tomto období.

Zároveň si vás dovoľujeme upozorniť, že pokyny k odkupom podielových listov, ktoré majú byť pripísané na účet banky príjemcu vedený v Slovenskej republike ešte v roku 2012, odporúčame podať v prípade fondov ČP INVEST najneskôr do 14. decembra a v prípade fondov Generali PPF Invest najneskôr do 10. decembra vrátane. U žiadostí podaných po týchto termínoch nemôžeme s ohľadom na technické lehoty realizovania odkupov a bankových prevodov zaručiť včasné pripísanie vašich finančných prostriedkov na účet banky príjemcu vedený v Slovenskej republike.

 

Pokiaľ by mali byť finančné prostriedky pripísané na účet príjemcu vedený v zahraničí, závisí konečný dátum ich pripísania na lehotách a bankových sviatkoch platných v banke príjemcu.

 

V súvislosti s blížiacim sa koncom roka si vás dovoľujeme informovať, že dňa 31.12.2012 nebude z prevádzkových dôvodov možné využiť služieb infolinky. V prípade potreby zanechajte prosím svoje kontaktné údaje na záznamníku, nasledujúci pracovný deň vás skontaktujeme spätne a vaše požiadavky obratom spracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

 

S prianím príjemných a pokojných predvianočných dní

 

ČP INVEST investiční společnost, a.s.